Butiksportalen - Alla butiker på ett och samma ställe
Just nu finns det 2047 butiker | Lägg till din butik gratis | Vill du synas bättre?
Paketlösningar - För dig som vill synas bättre

Sök Butiker

 
 

[besök butiken]

Betyg: (1 stycken)
  Pris: 7,00
  Service: 10,00
  Utbud: 10,00

Beskrivning

Hjärtligt Välkommen till Resebokhandeln. Sveriges största sortiment på guideböcker, kartor och parlörer till hela världen. Vi levererar samma eller nästföljande dag du beställer och du väljer att betala mot faktura eller kreditkort.

Kommentarer

Har beställt med resebokhandeln under många år och det fungerar jättebra med supersnabba leveranser jämt. Endast en gång var vara skadad i kanten på guiden och de skickade de mig en ny med en gång. Kan bara rekommendera resebokhandeln.
Då många av mina resor går till udda ställen på vår jord blir jag alltid glatt överraskad att jag finner produkterna som jag söker på resebokhandeln. T.o.m. när jag skulle vandra på elbrus fanns det en perfekt vandringsguide med allt man behövde.

En annan sak som är bra är att det finns små avdelningar som förklarar produkterna närmare, tex terrängkartan och hur man hittar sitt område och vad man ska tänka på vid köp. De lägger ner sin själ i att vara tydliga med kommunikation kring produkterna och det är bra

Jag uppskattar den fina servicen och jag har bara gott att säga om resebokhandeln. Tack för att ni finns och för er fina snabba service

Skrivet: 2011-10-24 11:47:29

Sätt betyg, skriv kommentarer

Sätt gärna betyg och/eller skriv kommentarer. Vi vill helst att endast personer som har handlat från butiken sätter betyg och/eller skriver kommentarer.

Pris Service Utbud
Kommentarer

Reklam

  Om butiksportalen | Lägg till butik | Paketlösningar (annonsering) | Logga in (butiksägare)