Butiksportalen - Alla butiker på ett och samma ställe
Just nu finns det 2047 butiker | Lägg till din butik gratis | Vill du synas bättre?
Paketlösningar - För dig som vill synas bättre

Sök Butiker

 
 

[besök butiken]

Betyg: (2 stycken)
  Pris: 7,00
  Service: 10,00
  Utbud: 9,00

Beskrivning

Jättefina presenter för alla. Skickas inslagna med ditt meddelande till mottagaren på den dag du önskar. Allt från choklad och cigarrer till smycken, kramdjur och kul prylar. Hög kvalitet och välkända varumärken.

Kommentarer

Jag beställde Filippa K-muggar från Presentkuriren och i presenten kom det med ett paket jättegott thé från Crabtree&Evelyn. Helt gratis och utan att det stod i beskrivningen när jag köpte. Himla gulligt, det uppskattas!

Skrivet: 2006-07-04 15:48:53

Snyggt och exklusivt sortiment. Känner att man kan lite på kvalitén här. Fick god hjälp vid min beställning. Inte de billigaste prylarna, men det har ju med att allting är bra grejer. Priserna inte dyrare än i butik. Fraktpriset är dyrare än en del andra e-handelsplatser, men å andra sidan brukar detta kompenseras med dyrare produkter. Presentkuriren har inga överpriser utan normalpriser eller billigare. Slutsatsen blir att det är billigare än att handla i butik och sen gå til posten där det kostar 125 kr för den minsta typen av paket.

Skrivet: 2006-07-02 17:29:47

Sätt betyg, skriv kommentarer

Sätt gärna betyg och/eller skriv kommentarer. Vi vill helst att endast personer som har handlat från butiken sätter betyg och/eller skriver kommentarer.

Pris Service Utbud
Kommentarer

Reklam

  Om butiksportalen | Lägg till butik | Paketlösningar (annonsering) | Logga in (butiksägare)