Butiksportalen - Alla butiker på ett och samma ställe
Just nu finns det 2047 butiker | Lägg till din butik gratis | Vill du synas bättre?
Paketlösningar - För dig som vill synas bättre

Sök Butiker

 
 

[besök butiken]

Betyg: (5 stycken)
  Pris: 2,40
  Service: 4,40
  Utbud: 3,20

Beskrivning

En av Sveriges största återförsäljare av One tree hill´s Urban Jungle, Bugaboo samt Hesba barnvagnar. Du hittar barnkammarinredning, skötartiklar, bilbarnstolar, sängar, amningsartiklar mm. Vi har kunnig och serviceinriktad personal där också sömmerskor och motivmålare ingår.

Kommentarer

Vi köpte vagn och säng på Bonti, och tittar ofta in för att handla diverse småsaker vid behov, som nappar och bitringar och så. Vi blir alltid mycket gott bemötta. Personalen är jättegullig. Där finns så mycket fina saker. Vi rekommenderar alltid våra vänner att gå dit. Stå på er Bonti! Vi gillar er!

Skrivet: 2008-10-15 23:07:51

Vi köpte rubb och stubb på Bonti i samband med vårt barns födelse. Jätte dålig service och tråkigt bemötande. Kommer aldrig att handla där igen!

Skrivet: 2008-06-17 08:24:28

Vi beställde en Hesbavagn i augusti som man lovade skulle levereras i mitten av oktober. Idag är det 22 november, vårt barn är fött och någon vagn har vi inte fått, bara massa skitsnack från Bontis sida. Ibland säger man att den är på väg från fabriken i tyskland och ibland ska den snart skickas. Ingen verkar veta någonting och vi får hela tiden olika besked från deras sida. Urdåligt tycker vi som nu överväger att låta den här affären vara. Vi såg fram emot denna vagn jättemycket men nu känns det inte roligt längre med allt strul som varit.

Besviken.

Skrivet: 2007-11-22 20:48:42

Sätt betyg, skriv kommentarer

Sätt gärna betyg och/eller skriv kommentarer. Vi vill helst att endast personer som har handlat från butiken sätter betyg och/eller skriver kommentarer.

Pris Service Utbud
Kommentarer

Reklam

  Om butiksportalen | Lägg till butik | Paketlösningar (annonsering) | Logga in (butiksägare)